Laddar Evenemang

BOM & Mats Ronander

Sångaren, gitarristen och kompositören Mats Ronander, en ikon inom svenskt musikliv gör här på Blå Kaktus en unik spelning tillsammans med BOM! BOM är en powerbluestrio i grunden men flirtar med andra musikstilar som country, rock, jazz, soul, funk, New Orleans etc. Dock alltid med stark förankring i bluesen. De spelar sin egenskrivna musik från debutskivan ”Something Strange”. Därefter äntrar Mats Ronander scenen och bjuder tillsammas med BOM på en härlig kväll med alla Ronanders bluesfavoriter.

Ronander var en av medlemmarna i bandet Nature som bland annat kompade Ulf Lundell på en turné, med en liveplatta och flertalet ytterligare samarbeten som resultat. På 80-talet inledde Ronander en framgångsrik karriär som artist i eget namn, som fram till idag har resulterat i över tio soloalbum där det rykande färska albumet ”Malla Motel” släpptes för några år sen. Samtidigt pågick hobbyprojektet Low Budget Blues Band vilket blev en stor framgång. Med Low Budget Blues Band och senare Ronander Blues har Mats visat att hans musikaliska rötter alltid funnits djupt förankrade i bluesmusiken.

Mats Ronander – Sång, munspel

Ola Insulander – sång, gitarr

Anders ”Molle” Molin – bas

Markku Reinikainen – Trummor

Spelningen börjar kl 20.00 men vi öppnar dörrarna vid 19.00. Ingång i hörnet av Bråddgatan/Kungsgatan, Norrköping. Mat och dryck finns till försäljning.

Din biljett bokar du på www.blakaktus.com. Inga fysiska biljetter behövs, uppge bara namn eller bokningsnummer i entrén.

Varmt välkomna önskar

Bluesföreningen Blå Kaktus