Laddar Evenemang

Erika Baier Band

Erika Baier har en stark emotionell koppling till blues, vilket är tydligt i hennes musikaliska uttryck. En karismatisk unik artist på den svenska och skandinaviska livescenen med en rå, uttrycksfull röst, gnistrande utstrålning, energisk scennärvaro och en omisskännlig passion för – BLUES. Just mötet med publiken är bandets främsta drivkraft. Levande musik är kommunikation och underhållning. I samspelet mellan scen och salong uppstår en energi som gör varje framträdande till en unik gemensam upplevelse.

Erika har skrivit musik i flera år och släppte sin första singel ”For granted” 2016. Efter det har hon släppt ny musik med jämna mellanrum. Musikerna som Erika har med sig har var och en lång karriär och mäktig meritlista bakom sig. 

Erika Baier – sång

Jörgen Kjellgren – gitarr

Torbjörn Eliasson – sax, piano

Urban Heed – bas

Peter Bergqvist – trummor

Spelningen börjar kl 20.00 men vi öppnar dörrarna vid 19.00. Ingång i hörnet av Bråddgatan/Kungsgatan, Norrköping. Mat och dryck finns till försäljning.

Din biljett bokar du på www.blakaktus.com. Inga fysiska biljetter behövs, uppge bara namn eller bokningsnummer i entrén.

Varmt välkomna önskar

Bluesföreningen Blå Kaktus