Laddar Evenemang

Pontus Snibb är en synnerligen kompetent låtskrivare och Wreck of Blues behärskar hela spektrat av musik med rötterna i bluesen. Pontus har turnerat och spelat in skivor med band/artister som Mescaleros, Buckaroos, Mikael Wiehe, Totta Näslund, Sven Zetterberg, Fjellis Fjellström, Mats Ronander, Nicke Ström, Micke Rickfors och Charlie Musselwhite. Kalle Johansson är sannolikt Sydsveriges stadigaste basist och flitigt anlitad i såväl studio- som konsertsammanhang och tillsammans med Håkan Nyberg utgör han den tunga rytmsektionen i Richard Lindgren & Rejectables. Håkan Nyberg är inte bara pappa till Pontus Snibb. Han är också en av Sveriges bästa och mest erfarna trummisar. Han har spelat med Mikael Wiehe, Björn Afzelius, Nationalteatern och många, många fler.

Pontus Snibb – Gitarr, sång

Kalle Johansson – Bas

Håkan Nyberg – Trummor

Portarna öppnas kl 19.00. Band på scenen kl 20.00-22.30.

Huvudarrangör: Bluesföreningen Blå Kaktus i samarbete med Norrköpings Kommun, Rapidkopia i Norrköping AB, Scandmetall AB, Studiefrämjandet och Hotell Nordic

Pris: Entrè 200kr (icke medlem) Entrè 150kr (medlem) Medlemsskap 250kr Ansökan om medlemsskap och bokning av biljetter sker på hemsidan blakaktus.com.