Laddar Evenemang

Boogie Leg

Blå Kaktus är mycket glada att återigen få presentera det lokala Bluesbandet som är vida känt för sin tunga, tajta, svängiga och energifyllda Bluesrock. Här talar vi om en trio som bildades år 2000 och som spelat på bluesfestivaler och klubbar runt om i Sverige. Bandet har släppt två skivor (Cut to the bone och 2nd Leg) under åren. Med Magnus Jacobson på trummor och Anders Krusell på bas uppstår ett magiskt sväng som med Johan Wigges råa tunga solon skapar en karaktär som i pressen beskrivs som ”en ångande Bluesmaskin” med hårt svängande Blues och Rock’n’roll från tightaste bandet i norra Götaland. Bandets influenser kommer från bland annat Freddie King, Albert King och Fabulous Thunderbirds vilket är ett måste för den som gillar svängig och ärlig Blues & Rock`n Roll

Bandet är numera permanent förstärkt med Arman Sikiric på munspel.
Arman är välkänd från många olika band, bland annat Erika Baier and the Business.

Johan Wigge – gitarr, sång

Anders Krusell – bas

Magnus Jacobson – trummor

Arman Sikiric – munspel

Spelningen börjar kl 20.00 men vi öppnar dörrarna vid 19.00. Ingång i hörnet av Bråddgatan/Kungsgatan, Norrköping. Mat och dryck finns till försäljning.

Din biljett bokar du på www.blakaktus.com. Inga fysiska biljetter behövs, uppge bara namn eller bokningsnummer i entrén.

Varmt välkomna önskar

Bluesföreningen Blå Kaktus