Laddar Evenemang

ERIC BIBB NOMINERAD TILL EN AMERIKANSK GRAMMY 2024

Den i Sverige bosatte i New York födde  bluesartisten och singersongwritern Eric Bibb som är ett av den internationella jazz- och bluesvärldens största namn i dag är nominerad i kategorien Best Traditional Blues Album för sitt senaste album RIDIN´ som hade release på vårkanten här i Sverige.

RIDIN´ är producerad av den brittiske musikproducenten Glen Scott för den svenska labeln Repute Records AB som är baserad i Stockholm.

Bibb har sedan tidigare varit nominerad till amerikanska Grammy Awards  vid flera tillfällen och han har tilldelats mängder av  andra utmärkelser som tex ”Blues Act of the Year” vid Jazz FM Awards i London och ”Årets Akustiska Album” vid The Blues Foundation Awards i Memphis    En av de senaste utmärkelserna är de tyska skivrecensenternas pris.

I början av februari reser Eric till prisceremonin för Grammy i Los Angeles och han fortsätter sedan till en större turné i Australien innan han kommer till Crescendo 17 april.

Bra att veta

Dynamos lokaler är tillgänglighetsanpassade. Ingång för rörelsehindrade från Tunnbindaregatan 37. Bilparkering på gatorna i närområdet. Restaurangen Puck’n’ Roll är öppen hela kvällen. Det är inte tillåtet att ta med väskor större än 40x40x20 cm på konserterna.

Insläpp – 18.00

Biljettpris, ordinarie – 390 kr

Biljettpris, medlem – 330 kr

Biljettpris, studerande – 80 kr