Laddar Evenemang

Med sitt postapokalyptiska utseende, stora arenarocksound och medryckande refränger har Smash Into Pieces med den mystiska Apoc i spetsen etablerat sig som ett av Skandinaviens snabbast växande rockband.

Den svenska musikexporten Smash Into Pieces som har över 500 miljoner streams, hamnat på topplisteplaceringar på till exempel Billboards rockradiolista och har kommande turnéer i både USA / Europa (tillsammans med de världsberömda Within Temptation och Evanescence) går en ljus framtid till mötes.

Några av bandets igen kännetecken är deras väletablerade och cinematiska musikvideor och deras kontinuerliga albumsläpp. Just nu arbetar Smash Into Pieces med produktionen av sitt sjunde studioalbum som väntas lanseras hösten 2022.

Dream Drop

Olle på trummor, Joar på sång, Zorro på gitarr och Edling på bas är tillsammans ett av Sveriges idag kanske främsta emoband Dream Drop, vars bandnamn är direkt inspirerat av Square Enix Nintendo-spel Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance.

De spelar puristisk emo-rock/metal som på något vis även lyckas väva in influenser som Linkin Park, The 1975, Red Hot Chili Peppers och Blink-182 i sin episkt bördiga ljudmix. Bandet släppte debutalbumet Sometimes You’re Gonna Feel Like A Loser, But That’s Alright 2021.

  • Jim Knutsson, GAFFA Sverige

Soundtracket till din bakfylla är här, som en käftsmäll du inte visste att du behövde. Alla möjliga artister som tog över MTV har kommit tillbaka för att hämnas i en solid form, det nya albumet ‘’Sometimes You’re Gonna Feel Like A Loser, But It’s Alright’’. Och svaret är ‘’JA, DET SUGER…’’

  • Jesper J. Jungermark, REVIVAL

Åldersgräns 18 år

Mat och dryck finns till försäljning