Laddar Evenemang

Midnight Skinny

Midnight Skinny & The Rusty B’s är en gitarrorienterad bluestrio från Katrineholm. Efter ett flertal spelningar på bland annat Wirströms och flera lyckade bluesjam på S:ta Clara så håller bandet på att göra ett namn för sig själva inom Stockholms bluesscen. Bandet spelar både egenskrivna låtar och bluesklassiker, med fokus på sväng, autenticitet och kärlek till Texasbluesen.

Med sig på trummor har dom den eminenta Hasse ”Bluesfarfar” Fogelberg. Tidigare känd från Tears, Milwaukee Iron mm. Även utnämnd till Katrineholms ambassadör. På gitarr – Charlie ”Midnight Skinny” Rangstedt, nominerad till Bluespoddenpriset 2022 i kategorin årets nykomling, och på bas/sång – Emil ”Magic Bell” Bjällerhag. Båda är välkända ansikten i Katrineholm och har spelat och arrangerat musik i Katrineholm i många år.

Charlie Rangstedt – gitarr

Hasse Fogelberg – bas, sång

Emil Bjällerhag – trummor

Spelningen börjar kl 20.00 men vi öppnar dörrarna vid 19.00. Ingång i hörnet av Bråddgatan/Kungsgatan, Norrköping. Mat och dryck finns till försäljning.

Din biljett bokar du på www.blakaktus.com. Inga fysiska biljetter behövs, uppge bara namn eller bokningsnummer i entrén.

Varmt välkomna önskar

Bluesföreningen Blå Kaktus